Winkhaus Polska Liderem Rynku Stolarki 2023 po raz 13.

W dniach 25-26 października 2023 roku odbyło się Ogólnopolskie Forum Stolarki Jesień 2023. Historia tych spotkań liczy już 15 lat, a zaproszeni prelegenci debatują nad najważniejszymi zagadnieniami dot. naszej branży. W tym roku w trakcie obrad forum menadżerowie i znawcy przedmiotu koncentrowali się na określeniu status quo naszej branży – omawiano obecną sytuację i perspektywy rozwoju. Zaproszeni mówcy zastanawiali się nad tym, jak długo branża może konkurować niskimi kosztami produkcji, czy jesteśmy w stanie wypracować nowe dominacje na rynkach międzynarodowych, czy można jeszcze poprawić wydajność i jaki będzie miała wpływ zielona transformacja na przedsiębiorstwa budowlane?

Wieczorna Gala Liderów Rynku Stolarki, wieńcząca pierwszy dzień obrad, wyłoniła przedsiębiorstwa przodujące w poszczególnych kategoriach produktowych. To najważniejsze wyróżnienie branżowe, tytuł Lidera Rynku Stolarki, przyznawane jest od lat przedsiębiorstwom z wszystkich sektorów branży okiennej i drzwiowej na podstawie rankingów wyników sprzedaży za rok poprzedzający, tworzonych przez Centrum Analiz Branżowych.

Winkhaus Polska został Liderem Rynku 2023 w kategorii Dostawca Okuć.

Dla naszej firmy to już 13 tytuł i zarazem zaszczyt, że rynek i klienci przez z górą trzy dekady doceniają nasze zaangażowanie.

Dziękujemy wszystkim Klientom i Partnerom biznesowym za uznanie naszej pracy, a Pracownikom, że mamy z kim te sukcesy świętować i bez wątpliwości składać zobowiązania na przyszłość!